Bianca fick komma hem efter en natt på sjukhus. Det blev skonkost, magpiller mm i någon vecka. Nu är hon pigg och glad igen.

Efter att Bianca var dålig så var det min tur att få ont i magen. Då menar jag ONT, värk från helvetet. Åker in till akuten då var klockan 12:45, det blev provtagningar, datortomografi av magen. Jag fick feber, jag har aldrig feber. När klockan var 22:30 fick jag åka hem med diagnosen tarmficksinflammation. Detta var en tisdag, skulle komma tillbaka på återbesök på torsdagen. Va fan, återbesök på akuten. Jag ifrågasatte det. Ska man inte till VC på återbesök?? När dom tar prover på akuten så måste man tillbaka dit för VC tar inte emot provsvar från akuten. Jaha. Dom tar nya blodprov men dom hade inte blivit bättre så efter 5½ timme fick jag åka hem igen. Kom tillbaka på lördag så tar vi nya prover igen. VA FAN. Kommer dit vid 10:30 dom tar nya prover och då var dom bättre men inte bra. Åkte därifrån 13:00. Jag är mycket bättre men inte helt bra, det blir jag snart. Det är väl fan inte konstigt att akuten är överbelastad när man ska dit på återbesök. Akuten för mej är akuta grejer inte återbesök.

Sen kommer nästa grej. Agnes har varit lite körkad en tid så vi har misstänkt någon fästingrelaterad sjukdom. Hon har haft anaplasma för två år sen och det var samma symtom nu som då. Bokar tid hos Ritva för provtagning. Två dagar innan vi ska dit då blir Dolores biten av någon av sin barn. Vet inte vem för dom har inte varit i slagsmål, förmodligen en olycka vid bus. Ritva fick titta på henne också så naär hon rakade bort pälsen såg man att det var två hål efter tänder, men som tur var hade det inte bildats några fickor som det kan samlas var i. Det blev salva att smörja med två ggr om dagen. Nu är det nästan läkt. Och då till Agnes igen. Jodå, hon har anaplasma, antibiotika i 40 dagar, jippi. Detta år med olyckor vill jag inte uppleva igen. 14 februari började det. Dolores krossar käken, Bianca får snittas, blir magsjuk, å så jag, sen blir det Agnes. året är inte slut än men jag hoppas att olyckor och sjudomar är slut för i år.

Igår hade vi trevliga valpspekulanter på besök. Alltid kul att möta nya människor och särskilt när dom är trevliga.

Ha dä gött Marie smiley