Efter att ha pratat med kunniga människor så kommer jag att para om Bianca med Brasse i vår. Dessa människor ser ingen anledning till att inte göra det. Veterinären som snittade henne sa att livmodern var jättefin så det skulle inte vara några problem, och att para med samma hane såg hon inte heller som ett problem. Har även pratat med uppfödare som har råkat ut för samma sak och dom säger likadant, så nu kör vi igen och jag ser fram emot det. Det finns säkert dom som har synpunkter på det men jag lyssnar inte på “amatörexperterna” längre. När människor får missfall och barn med skador så byter väl inte dom partners för det, dom provar ju flera gånger.

Ingen har väl missat dessa små gröna jävlar som sätter sej i pälsen på hundarna, helst i huvudet och öronen. Just nu är Agnes full av dom, igår var det Bianca som hade dom på sej. Det går väl an när dom är gröna då är det ganska lätt att komma bort dom, men när dom är bruna så tycker jag det är svårare att få bort dom.

Är inte så bloggsugen så jag slutar här.

Ha dä gött Marie smiley