Bäbisarna i Biancas mage växer, hon börjar bli rund och tuttarna är röda som smultron. Nu är det lite drygt tre veckor kvar. I söndags hade vi trevliga valpköpare här. Mor och dotter kom långaväga ifrån, Båstad, fyra timmar i bilen för att komma och fika det tycker jag är bra. En från Stockholm var också här, kul när dom inte drar sej för att åka långt, det är seriöst tycker jag.

Vi har fullt upp på dagarna nu, är på klubben flera ggr i veckan, klipper gräs, klipper ännu mera gräs, målar om ett hus. Även räcket runt altanen ska fixas. Vi ska ha stugfix tre gånger som innebär målning mm, första gången var vi fem, andra gången var vi fyra. På måndag ska det vara sista gången. Undra om vi blir tre då? 135 medlemmar var är alla. Är man ensam och ska klippa allt gräs tar det ca 7 timmar.

Eftersom vi är på klubben och donar så händer det inte så mycket annat i våra liv. Igår klippte jag ner Anges så nu har alla mina hundar sommarfrisyrer. Jag la ut ett kort på fb på all päls jag fick bort från Agnes då var det en fb kompis som undrade om hon fick testa med att göra garn av det och det fick hon. Hon kommer till klubben idag och hämtar det, nu får vi hoppas att hon kan göra något av det. Det kanske räcker till en socka, alltid något.

Vi sålde alla höns förra sommaren och jag har inte saknat dom förrän nu. I vintras var det skönt att slippa städa och greja men nu på sommaren när man sitter ute och inte har några att sitta och titta på är lite tråkigt. Det är faktiskt väldigt rogivande att se och höra dom.

Imorgon är det midsommar (igen). Som traditionen säger så ska vi till våra sommargrannar och svulla i oss en massa god mat.

Ha dä gött och en glad (inte för glad) midsommar.

Marie smiley