Han kom, han gjorde det han skulle, han åkte hem. Brasse har varit här. Vi hämtade honom i Nyköping i torsdags och dom fattade tycke för varandra direkt. Dom höll på att uppvakta varandra, Brasse han pussade Bianca så mycket i öronen, så ren som hon är där har hon nog aldrig varit. Söndag kom Mia hit, Mia sitter på trappen och klappar på Brasse, jag och Bianca står nedanför, rätt som det är går Bianca fram och luktar på Brasses kulor sen går hon ner och ställer sej en bit ifrån trappen, Brasse reser sej går fram till Bianca och vips så satt han där. Det var precis som Bianca var framme och sa åt honom att nu är jag redo. Söndagen var ganska lugn efter det, på natten fick Bianca vara hos mej i sovrummet och Brasse fick vara nere med husse, ja han sover fortfarande i fåtöljen. Tidigt på måndag morgon 06:50 var det dags igen. Bianca följde med husse till jobbet, då fick dom bägge vila lite och vara ifrån varandra. Husse och Bianca kommer hem då blev det fullfart ute, dom jagade varandra, pussades lite och vips var han där igen. Ytterligare en natt sov Bianca hos mej och Brasse nere. Morgonpigga hundar är det, tisdag morgon 06:40 var det dags igen. Igår (tisdag) åkte vi tillbaka med Brasse. Fyra perfekta parningar blev det så nu hoppas vi på valpar som beräknas till vecka 28-29. Det känns så skönt att han kunde vara här i fem dagar, inget stress med att åka fram och tillbaka utan dom har levt helt normalt, ätit ihop, kollat på tv ihop, sovit ihop på dagarna, varit på promenader ihop. Jag måste även berömma Brasse för vilken helt fantastisk hund han är. Han har inte gnällt, pipit, han skällde några gånger när det var hundar och lejon på tv:n, han fann sej väldigt bra tillrätta, han var så lugn och harmonisk. Agnes och Dolores har varit hos husses son Anders under hela tiden, där har dom haft det bra men jag tror ändå att det var skönt att komma hem till vardagen igen.

Min hemsida strular fortfarande men Lilian ska försöka lägga ut att parning har skett. Jag kommer att skriva här och även på FB kommer det att finns mera info vart efter det händer grejer.

Nu är det den där eviga lååånga väntan på att se tecken på Brasses framfart.

Ha dä gött Marie smiley