Vi har ju varit i Västerås på utställning och vi hittade dit utan problem. Agnes blev Bir.

Har även varit på Utställning på Motala BK, där ställde jag Agnes också, hon blev bir även där. Vi brukar inte åka på inoff utställningar men när det är på hemma plan så åker man och gynnar sin klubb. Inoff utställningar är jätte bra att åka på med valpar som behöver tränas inför officiella utställningar. Motala BK är kända för att alltid ha så fina och många priser.

Nästa vecka får Dolores äntligen börja äta sin vanliga hårda mat igen. Vi har börjat lite smått med att ge henne mat som inte är så uppblött, jag tror hon uppskattar det.

Det har varit kick off för våra tisdagsträningar på klubben, det var tipspromenad och där kom jag 2:a, fan va jag har blivit allmänbildad. Det var även träning som rallylydnad, vanlig lydnad, korvgrillning med mingel. Mycket trevligt.

Bianca har börjat löpa, 3 veckor för tidigt. Det var ju bra men våra planer för Agnes och Dolores gick åt helvete. Biancas pojkvän kommer hit nästa fredag och ska vara här tills dom har gjort “det där”, vet inte hur länge det kommer att ta. Det kan vara överstökat på två-tre dagar eller en vecka, det beror på vad den lilla damen har för planer. När Brasse kommer hit ska inte mamma och syster vara hemma vad det tänkt. Om det inte fungerar med våra nya hundvakter så får vi väl lämna in dom på panget i några dagar. Helgen som Brasse kommer ska Agnes och Dolores bo hos husses grabb Anders, men jag vet inte om han står ut med att ha båda en längre tid. Men det ordnars sej säkert. Vi hade planer för att Dolores skulle vara i Östansjö hos kompisar nästa söndag för att kolla om hon kan vara ihop med deras katt, om det skulle funka så skulle dom ev ta Dolores men det var ju om Bianca började löpa i maj/juni.

Jag var ute och gick en morgon i vårat område, var i skogen när jag upptäckte att vildsvinen har varit där. Jävlar va rädd jag blev, då gick det undan hem kan jag lova. Fy fan, dom kommer bara närmare och närmare vårat hem. Jag hade gått där tisdag och onsdag då var det inget, torsdagsmorgon var det helt uppbökat.

Steve har fått sitt 3:de barnbarn. Det blev en liten Harry. Totalt har vi 8 st barnbarn. Många födelsedagar blir det.

Ha dä gött Marie