Nu är det officiellt att jag ska para Bianca i maj/juni. Grabben som ska få det uppdraget heter Aqualines Champagne kallas för Brasse. En brun kille som har vitt på bröstet.

Idag den 28/3 klockan 11,00 har det gått 6 veckor som olyckan var framme, tiden går fort men även långsamt. Ska på ett nytt återbesök den 11/4 och förhoppningsvis blir Dolores av med ståltråden och plastskenan som hon har i munnen. Jag tror att Dolores kommer att njuta av att få äta hård mat igen och få tugga lite, men hon finner sej bra i att äta mjuk mat med filmjölk på.

Igår var vi på en liten rundtur på Omberg med hundar, fikakorg och husses grabb Anders. Vi besökte Ellen Key, men tyvärr var hon inte hemma. Hon dog visst 1926. Det var ju synd, hon verkar ha varit en mycket sympatisk kvinna. Efter det åkte vi till ett ställe där jag aldrig har varit tidigare, det har inte husse och Anders heller varit. Ombergsliden, slalombacken som finns på Omberg. Det fanns lite snö kvar som jag tror är konstsnö. Nästa anhalt blev Naturum vid Tåkern. Där fanns det väldigt många fiskmåsar och det var ett jävla liv på dom.

Imorgon gör vi en utflykt till dom blodsugande människorna på blodbussen i Motala, känns rätt så bra att kunna göra en samhällstjänst.

Ha dä gött Marie smiley