Nu har vi varit på återbesök på Strömsholms djursjukhus. Käken har inte läkt ihop helt ännu. Nu får vi vänta i minst 4 veckor till innan vi ska tillbaka igen. Förutom det så såg allt bra ut. Vi skulle vara där 8,20 då förväntar vi oss att dom tar hand om henne då men så var tydligen inte fallet. Vi pratade med en veterinär när vi kom dit och varför vi pratade med honom vet jag knappt, han visste ju ingenting. Jag frågade om dom var tvungna att göra röntgen under narkos (det är dyrt) för det vill inte vi, det måste väl räcka med en lungnande spruta, nej det går inte det måste nog bli narkos. Jaha. Påpekade även att vi vill att ni tar henne så fort som möjligt för vi har åkt långt,Dolores är fastande och vi har inget att göra där i flera timmar. Ja vi ska försöka ta henne innan lunch. Suck. Va fan ska man behöva vara där så tidigt om dom inte kan ta henne direkt? Jaha vad gör vi nu, tar en fika på ett närliggande fik, där var det billigt. Två ost och skinkfrallor, två bullar och två kaffe, 96 kronor. Det är väl rimligt, trodde det skulle kosta mer. Efter det åker vi till Strömsholms slott vid 9,30 och strosar runt i en timme. Åker runt lite efter det, men vad ska vi göra nu då. Åker tillbaka till sjukhuset och tar en gratis kaffe där, sitter och väntar en stund, då blir vi uppropade och fick träffa en jätte trevlig vette, det var hon som hade opererat Dolores. Hon säger så här, eftersom ni inte ville att vi skulle ge henne narkos då gjorde inte vi det, hon fick en lungnande spruta. Vi gjorde ingen vanlig tandröntgen utan vi gjorde en ny datortomografi, eftersom vi har gjort en sådan tidigare så blev det billigare än vanlig tandröntgen. Undra varför det är billigare andra gången?? Men det var ju ingen nackdel. Hade dom gjort det dom sa från början, narkos och tandröntgen så skulle det kosta mellan 4000-5000 kr, nu gick det på 2,300 kr. Jag tror att är man lite påstridig av ställer lite frågor och krav då blir det billigare men dom försöker väl att suga ut så mycket pengar det bara går. Dom tog hand om Dolores tidigare än vad dom sa från början, när klockan var 12 då åkte vi hem. Dom kan om dom vill. Nästa gång då blir det nog narkos för då ska dom förhoppningsvis ta bort ståltråden och skenan. Det kan jag gå med på. Dolores högra kanintand är troligtvis död så den vill dom eventuellt rotfylla, vi sa även ifrån om det. Ingen rotfyllning, tanden får dom ta bort i så fall. När vi kom till Strömsholm när hon hade skadat sej då hade vi inte mycket till övers för dom, igår var det en helt annan känsla. Skönt när det är så. Det är fortfarande mjuk mat och munsköljning som gäller även tratt och munkorg när hon är ute. Dolores finner sej väldigt bra med tratten och munkorgen, inga protester när vi sköljer munnen, nu ingår det i vara dagliga rutiner så det är inget konstigt för henne. Nu håller vi tummarna för att det har läkt ihop om fyra veckor.

Ha dä gött Marie smiley