Å va skönt, nu är den över för i år, nu är det bara nyårshelgen och trettonhelgen kvar sen är vi tillbaka i dom vanliga rutinerna igen. Julafton var vi hemma med hundarna, juldagen var vi i Borensberg hos husses barnbarn, efter det åkte vi till mina barnbarn i Motala. Jag gillar inte julen. Nyårsafton är vi hemma, jag tänker inte lämna området. Hoppas alla får en lugn nyårsafton utan smällare, men det är väl bara ett önsketänkande. Jag läste att Bauhaus som drar in mellan 10-12 miljoner på att sälja raketer mm ska sluta med det. Stor eloge till dom. Ica Maxi säljer inte heller.

Dagarna innan jul fick jag ett telefonsamtal från Oskarshamn…Det var ett vaktbolag som ringde och undrade om jag hade en bil med regnr……..jaa det har jag. Den står här på ett industriområde med krossad bakruta??? Va fan, står inte den i garaget. Efter samtalet var jag tvungen att gå ut och titta om någon hade stulit men bil, nää den stod där i garaget. HM, vad händer nu. Kommer jag att få parkeringsböter, fortkörningsböter mm för att någon har snott mitt regnr? Ingen kan ha stulit mina plåtar för jag har en personlig nummerplåt där det står BARBET och dom vanliga ligger också i garaget, eller har någon varit och stulit dom. Efter en stund ringer dom tillbaka och talar om att det var inte min bil, någon hade skrivit en bokstav fel när dom antecknade numret. Hu va skönt.

Vi har även hunnit med att fira Oskar som fyllde 4 år i december. Honom är det ganska enkelt att köpa presenter till, får han bara någon traktor / lastbil så är han nöjd.

Eftersom URD kom på besök har vi fyllt upp en massa vatten i fall det skulle bli strömavbrott, men inte fan blev det avbrott, sitter och funderar på om jag ska hälla ut allt men det är väl då strömmen går. Det är så konstigt hos oss, vi kan få strömavbrott när det är solsken och vindstilla.

Ha dä gött och God Fortsättning smiley