Som vanligt nu för tiden så blir det långt mellan bloggandet, och som vanligt har jag inte mycket att skriva om.

Jag har fyra stycken novemberkaktusar. Hur fan vet dom att det är november nu? Dom har fått massa skott och börjar blomma snart.

Vi har börjat att mata småfåglarna med talgbollar, något som hundarna uppskattar. Vi har köpt bollar utan nät, om det hamnar någon på backen är det väl kanske inte så farligt om dom tuggar i sej en liten bit ibland. Vi har matat fåglarna i hönsgården tidigare men eftersom vi inte har några höns kvar då är det bättre att inte ha matstationerna där. Slipper skotta in dit när snön kommer. Dolores hon har rullat sej i spillet av bollarna och det var fan ingen rolig historia. Helvete vad mat hon hade i pälsen. Hon skulle behövt suttit ute i flera timmar så fåglarna hade kunnat äta ur pälsen på henne. Hon har bara gjort det än gång, peppar peppar.

Nu är Dolores kammad och det innebär att pälsen ska av innan det blir kallt. Bianca rakade jag ner i somras, hennes päls och vuxit ut och är tjockare än jag vet inte vad. Jag tycker hon får tjockare päls för varje gång hon klipps ner. Får nog åka till en fårklippare som har rejäla maskiner. Agnes och Dolores har “normal” päls enligt mej. Men Bianca ojojoj.

Ha dä gött Marie. smiley